Menu Sluiten

Werkwijze

Aanpak / werkwijze

Iedere sessie, ieder traject is maatwerk. In grote lijnen is dit mijn werkwijze:

Tijdens het kennismakingsgesprek van maximaal één uur kijken we of er wederzijds vertrouwen is. We kijken naar jouw verhaal en coachvraag en wat ik voor je kan gaan betekenen. Wanneer jij en ik besluiten samen een traject in te gaan stel ik een coachovereenkomst op. Hierin geven we beiden commitment voor het traject en maken we afspraken over de globale opbouw van het traject.

Jij staat centraal. Jouw coachvraag en ontwikkeling zijn leidend voor het traject. Daardoor kan het voorkomen dat we uiteindelijk met een andere coachvraag of in een andere richting aan de slag gaan dan oorspronkelijk de bedoeling was. Afhankelijk van jouw behoefte zet ik naast de reguliere coaching, wandel- of paardencoaching in. Een traject kan ook uitsluitend uit wandel- of paardencoaching bestaan. Daarnaast zijn alle combinaties natuurlijk mogelijk.

Ik ben ervan overtuigd dat ervaringsgericht leren werkt. Tijdens het traject neemt dit dan ook een belangrijke plaats in. Oefeningen en eventuele huiswerkopdrachten kunnen onderdeel zijn van het traject.

  • We gaan op zoek naar wat je stressoren zijn, hoe je omgaat met moeilijke situaties en wat nu eigenlijk écht belangrijk voor je is.
  • We gaan ook op zoek naar je talenten, naar je drijfveren en hoe we je competenties kunnen versterken.

Ik werk op basis van de ethische gedragscode van de EMCC.

Ik blijf mezelf continu ontwikkelen door aanvullende trainingen en maak regelmatig gebruik van intervisie en supervisie.