Menu Sluiten

Over mij

Ik ben Marga Vorselaars. En ik ben coach, gespecialiseerd in paardencoaching en stress en burn-out coaching. Opgeleid bij het Europees Instituut de Baak, Het Centrum voor Paardencoaching en de HRD Academy. De rode draad in mijn loopbaan is verbinding maken met anderen; collega’s, medewerkers en klanten. Als leidinggevende in de uitzendbranche en in de kinderopvang werd coachen steeds meer een basistaak. Na mijn opleidingen was het een logische stap om me volledig op coachen te gaan richten. Als teamcoach bij een grote zorgverzekeraar én in mijn eigen praktijk.

Ik weet mensen te verbinden en mensen weer met zichzelf te verbinden. Gelijkwaardigheid en kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden kenmerken mijn aanpak. Samen onderzoeken we waar het nu écht voor jou om gaat en gaan we aan de slag met het verduidelijken van vragen en gevoelens.

Naast coach ben ik moeder van twee dochters. Samen met hen, mijn partner en Kees, onze hond, woon ik in Tilburg. In mijn jeugd ben ik veel met pony’s en paarden bezig geweest. Het bleek een passie die niet uit te roeien is. Ondanks dat ik jarenlang andere hobby’s beoefende, kroop het bloed waar het niet gaan kan. Na mijn opleiding bij het Europees Instituut was een vervolg in de paardencoaching dan ook het meest logisch.

Het is mijn missie om samen op zoek te gaan naar handvatten en nieuwe perspectieven waardoor mensen (en teams) meer inzicht krijgen in zichzelf. Hierdoor ontstaat de ruimte om bewuster keuzes te maken en te ontwikkelen.

Hartelijke groet,

Marga