Menu Sluiten


Teamcoaching


Onze zienswijze richting werk verandert in snel tempo. Van medewerkers én organisaties wordt flexibiliteit verwacht. Wendbaarheid en autonomie zijn steeds belangrijker voor goed functionerende teams. Van werkgevers wordt steeds vaker gevraagd oude managementstijlen los te laten en over te stappen naar nieuwere stijlen waarin zelforganisatie of -sturing het toverwoord lijkt te zijn.Hoe benader je dat als organisatie

Waar liggen de kwaliteiten van de medewerkers, welke skills moeten ontwikkeld worden? Hoe ga je om met groepsdynamiek die uit balans is?

Hoe doe je wat écht goed is voor de organisatie én haar medewerkers?
Soms is het nodig eens goed te kijken naar de samenwerking in en tussen de teams. Wat is nodig om het team beter te laten ontwikkelen en presteren? Wat gebeurt er in de onderstroom? Het is mijn overtuiging dat er gekeken moet worden naar het totaalplaatje, waarbij ook de onderstroom een belangrijk onderdeel is.

Mijn aanpak

Ik begeleid teams en organisaties op weg naar duurzame veranderingen die leiden tot meer effectiviteit. Maar ook naar meer plezier in het samenwerken waardoor er mooie nieuwe inzichten en kansen ontstaan.

Daarnaast begeleid ik organisaties graag met (het voorkomen van) stress en burn-out klachten bij medewerkers.

Ieder traject is maatwerk. Paardencoaching kan hier onderdeel van uitmaken.